Muffin cu brânză

Muffin-ul are avantajul că se face repede. Rețeta de mai jos, se prepară în 35 de minute, cu timpul de coacere cu tot.

Ingredientele:
– 2 căni de făină
– un pliculeț de praf de copt
– 1 ou
– 50 g unt
– 1 cană de lapte
– 100 g feta sau telemea sau orice altă brânză sărată
– sare, piper, rozmarin proaspăt sau măcinat, paprika, boabe de chimion
– parmezan ras

Se pune făina într-un bol, împreună cu praful de copt. Untul se topește și se amestecă cu oul. Brânzeturile se taie bucățele. Toate ingredientele se amestecă, se adaugă și prafurile, mai puțin chimionul.
Se unge tava de muffin cu unt și se pune amestec în fiecare cuib, la nivel de 3/4. Deasupra se presară boabe de chimion și parmezan ras.
Se pun în cuptorul preîncălzit la 190 grade. În aproximativ 15-20 de minute sunt gata.
Merge de minune la un mic dejun sau cină, însoțit d eun iaurt sau un kefir bun.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>